Tips & tricks-putovanjaCao svima! Za danas sam odlucio da napisem post o savjetima i trikovima vezane za putovanja, iz razloga sto je napokon doslo ljeto, ljetnji raspust i mnogo ljudi uskoro ide na ljetovanje.
Sve ovo sto budem pisao vazi i za putovanje autom i avionom. Nadam se da ce vam se post svidjeti i da ce nekome biti koristan.
Pa hajde da pocnemo...

Pakovanje

Kada se pakujete nema potrebe da nosite cijele proizvode kao sto su samponi, kupke, mlijeka za tijela... Jednostavno uzmite "travel size" proizvode i imacete mnogo vise prostora za pakovanje garderobe i drugih neophodnih stvari.
Sto se tice garderobe ne treba se pretrpavati vec samo ono sto je neophodno. Ono sta vam je preporucujem jeste da spakujete 2,3 sorca, zato sto kada ste naljetovanju moate imati sorc, zatim trenerku ukoliko zahladni, neku odjecu za svecanije prilike, i nekoliko majica.
I da evo ga mali savijet, ako nemate male case za cetkice za zube u svom apartmanu, mozete upotrijebiti stipaljku za ves.

Ranac


Ovo su neke stvari koje trebate imati sa sobom u toku putovanja bilo tu u autu ili avionu. Prvo sto morate imati jeste flasa ili flase vode, zatim maramice suve i vlazne, naocare za sunce, zato sto je u ovom preiodu godine sunce mnogo jako, zatim ako putujete autom neke grickalice i sendvice.

Zabava

Na putovanjima, a pocebno autom, cesto zna da bude jako dosadno. Ovo su neke stvari koje trebate imati kod sebe da vam ne bi bilo dosadno. Knjiga, uvijek kod sebe imajte jednu knjigu koja u svakom trenutku moze da vas oraspolozi. Takodje mozete napraviti playlistu na kojoj mozete da slusate muziku kako bi se razveselili uz svoje omiljene pjesme.

Garderoba

Ne, necu opet da pisem sta trebate spakovati od garderobe vec ono u cemu cete se osjecati prijatnije u toku putovanja. Obucite neku udobnu majicu i trenerku ako putujete autom, a ako putujete avionom neke udobne bermude ili sorc i takodje majicu.

Nadam se da vam se i ovaj post dopao i da cete nastaviti pratiti moj blog.
U komentarima pisite sta vi vi htjeli da ja napisem!
Novi post svakog ponedeljka, srijede i petka!!!
Moj e-mail: aleksajancic4@gmail.com
Aleksa J

You Might Also Like

0 коментара