8 stvari koje trebate uraditi na ljetnjem raspustuCao svima! Za danas sam za vas spremio post o tome sta mozete uraditi tokom ljetnjeg raspusta. Nema veze sto je sada vec skoro pa kraj raspusta, ovo sve mozete uraditi i ovih zadnjih petnest dana. Ovaj post je iskljucivo namjenjen onima koji ne zive na moru. Kada ste na moru, kao ja, uvijek imate neke zanimacije i more. Precrtajte rijec dosada i izbacite je iz rjecnika!
Pa krenimo...

1. Odlazak na bazen


Ukoliko, kao ja, zivite na moru, onda svoje slobodno vrijeme svakoga dana mozete iskoristiti kupajuci se. Ako zivite u mjestu koje nema more, onda vjerovatno idete na par dana na ljetovanje ili imate bazen u gradu. Dobar nacin za zabavu i rashladjivanje tokom vrelih ljetnjih dana.

2. Filmski maraton


Ja sam odlucio da ovog ljeta napravim jedan filmski maraton koji ce trajati jedan do dva dana. Preporucujem vam da iskoristite ovaj period za gledanje filmova-jos uvijek nema skole!!!

3. Citanje knjiga


Tokom skolske godine imamo gomilu lektira od koje nam se vecina ne cita. Ljetnji raspust je prava prilika da da citamo ono sto zaista zelite i ono sto vam nije obavezno. Ako imate preporuke napisite u komentarima!

4. Gledanje serija


Ja sam poceo da gledam jednu seriju i potpuno sam opsjednut serijom! Uskoro zavrasavam 1. sezonu gledam po 4-5 epizoda na dan. Tako isto mozete uraditi i vi, pogledati jednu seriju od pocetka, do kraja.

5. Setnja/izlet sa prijateljima


Gdje god da se nalazite lijepo se osjecate sa prijateljima, zar ne? Tako mozete da pozovete par svojih drugara i drugarica i otici u setnju gradom, ili napraviti mini izlet u parku.

6. Slusanje muzike


Ali ne ono obicno slusanje muzike. Zatvorite prozore, ukljucite klimu, pojacajte muziku do daske i plesite koliko god zelite! Tako ce te sagoriti par kalorija, a i vrijeme ce brze prolaziti.

7. Citanje casopisa

 

Ja trenutno citam razne casopise, a i to pomaze ukoliko vam je dosadno!

8. DIY projekti


Ukoliko vam je dosadno, uvijek mozete da isprobavate razne DIY-eve. Potrazite ih na Pinterestu, Tumblr-u, na internetu. Uzmite materijale i pravite!

Nadam se da vam se ovaj post dopao.
U komentarima pisite sta bi vi htjeli da ja napisem!
Novi post svakog ponedeljka, srijede i petka!!!
Temu posta predlozila Nastasija Begenenisic.
Moj e-mail: aleksajancic4@gmail.com
Aleksa JYou Might Also Like

0 коментара