Top 5 serija (moj izbor)Cao svima! Za danas sam spremio top 5 serija po mom izboru. Vecinu serija gledao sam preko Pickbox paketa koji prikazuju nove epizode samo 24h nakon Amerike. U poslednje vrijeme volim da gledam krimi serije, koje su po meni najzanimljivije.


Pa krenimo...

5. Igra prijestola (Game of Thrones)

Slikovni rezultat za game of thrones

Radnja serije se desava u srednjem vijeku i prikazuje se od 2011. godine. Ovu seriju gledao sam na HBO kanalu, medjutim sam otkazao pretplatu i uzeo Pickbox paket. Serija za sada ima 6 sezona. O ovoj seriji ne mogu puno da pricam zato sto sam je malo gledao, a razlog je-nije mi se dopala. Sa obzirom da ja ne pratim puno serija ova je morala zavrsiti na 5. mjestu.

4. Igra sudbine (Twisted)


Ovu seriju najkasnije sam poceo gledati. Prikazivala se od 2013. do 2014. godine. Serija se radi o momku Deni Desai (Avan Jogia), koji se nakon 5 godina provedenih u popravnom domu vraca svojoj kuci i pokusava ziviti normalan zivot. Njegove dvije drugarice Dzo (Maddie Hasson) i Lejsi (Kylie Bunbury) (ako se ovako zovu likovi), sa kojima je bio nerazdvojan, nakon 5 godina vise i nije bas tako. Seriju mozete pogledati na Pickboxu.

3. Zamjenjene pri rodjenju (Switched at birth)

Slikovni rezultat za twisted at birth

Serija se radi o dvije djevojke koje su zamjenjene pri rodjenju. Jedna od njih je gluva. Nakon sto se upoznaju, dvije porodice pocinju zivjeti zajedno. Serija se prikazuje od 2011. godine, pa do danas. Seriju sam davno gledao pa se ne mogu sjetiti opsirnije radnje. Mozete je pogledati na Pickboxu.

2. Kraljice vriska (Scream Queens)


Serija se prikazuje od 2015. godine i u jednom je i horor i komedija. Gledao sam je preko interneta ali uskoro dobijam kanal Fox na kome se prikazuje. 2. sezona se pocinje prikazivati od septembra. U seriji glume mnoge poznatije licnosti kako glumci, tako i pjevaci, poput Emme Roberts, Nick-a Jonasa i Ariane Grande. Ukoliko imate kanal Fox pogledajte drugu sezonu koja se pocinje emitovati u septembru.

1. CSI: Cyber


CSI: Cyber je jedina serija koju sam odgledao od pocetka, do kraja. Radi se o grupi strucnjaka koji otkrivaju kriminalce i hakere preko interneta. Serija je krimi i jako dobra i svi koji vole ovakve serije trebaju da je pogledaju. Serija se zavrsila ove godine, nakon 2. sezone. 

Switched at birth, Twisted i CSI: Cyber mozete pogledati pretplatom na Pickboxu klikom ovdje.

Nadam se da vam se ovaj post dopao.
U komentarima pisite sta bi vi htjeli da ja napisem!
Novi post svakog ponedeljka, srijede i petka!!!
Moj e-mail: aleksajancic4@gmail.com
Aleksa J

You Might Also Like

0 коментара