Aleksa J na Blogger Festu

Ćao svima! Za danas imam jedan potpuno drugačiji post, o Balkan Blog Festu. Ja, sanjam o nekom festivalu za blogere, da je poput BTF-a i da sam ja na njemu, još od kada imam blog. I onda, jednog dana, naiđem na oglas na Petrinom blogu This is my life i momentalno se prijavim, bez razmišljanja. Zašto? Zato što kao što sam rekao, ovo mi je san i sada imam priliku da ga ostvarim.


Nakon Balkan Tube Festa koji je ove godine održan drugi put, došao je red i na nas blogere. Održaće se u aprilu 2017. godine, a kako je krenulo, i taj mjesec će brzo stići :) I ako moj blog nema puno pregleda niti pratilaca, ništa me ne košta da pokušam. Na sajtu koji možete pogledati ovdje postoji stvarno mnogo informacija i mnogo je detaljnije. 

slike-za-blog

Na sajtu je takođe i program koji na kom ukratko piše šta će se sve događati. Iskreno mislim, da su blogeri bili zapostavljeni, kako od strane medija, tako od ljudi kojima je lakse da pogledaju video koji traje 5 minuta, nego da pročitaju tekst, koji zapravo traje isto toliko. Ali napokon, i mi dobijamo svoj festival, koji će se održati u Beogradu. 

book, room, and apple image

Tačna destinacija se još uvijek ne zna, kao i učesnici zato što su prijave još uvijek u toku. Ukoliko ste bloger, želite da za vaš blog zna više ljudi, da upoznate svoje blogere kolege sa kojima se tako dugo dopisujete ili da se jednostavno zabavite i provedete prelijepe dane prijavite se! 


Za kraj želim da kažem da se moj san može ostvariti samo vašom podrškom. Sve što trebate da uradite kako bi glasali za mene jeste da ovaj post lajkujete,komentarišete i šerujete na njihovom sajtu kad onbude objavljen!


Nadam se da vam se post dopao! U komentarima pišite
da li vi želite da posjetite Bloger Fest i ako želite, da 
li biste bili učesnik ili "turista"?
Moj instagram: aleksa_j_blog

Do sledećeg posta...
Fotografija

You Might Also Like

5 коментара

 1. drago mi je sto si se prijavio jedva cekam da te upoznam

  ОдговориИзбриши
 2. Drago mi je zbog tebe i tvojih snova. Ja se nadam da će ti se u potpunosti ostvariti san i da ćeš osvanuti na BBF :). Od srca ti želim da odeš na fest i da se dobro provedeš :*

  http://danny991.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala puno, i ja se nadam da ce se ostvariti :)

   Избриши
 3. Guys who need to Paravex Male Enhancement direction of enhancing their sexual function may don't forget along with a penis health crème (health experts recommend Man1 guy Oil) of their daily private care recurring. A product that is enriched with nutrition C, as an example, can aid healthful circulatory function within the peni.For more ==== >>>>>> http://t-rexmuscleadvice.com/paravex-male-enhancement/

  ОдговориИзбриши