Po čemu ću pamtiti 2016. godinu? #WinterHolidaysWithAleksaJ

Ćao svima! Pošto sam danas bio vrijedan, odlučio sam da vam danas napišem jedan post, sa obzirom na to da me ovih radnih dana uopšte nećete čuti ni vidjeti :D Ova 2016. godina prošla je jako brzo, poslednji mjesec je došao i vrijeme je da se prisjetim svih najzanimljivijih i najljepših trenutaka u ovoj godini. Jedva čekam 2017. i stvari koje će mi ona donijeti. Poslije ovog uvoda možemo da krenemo sa ovim postom...

christmas, light, and photo image

Porodice u mom mjestu već uveliko kupuju novogodišnje ukrase, a medju njima sam ja prvi, tj moja porodica. Kada okitimo jelku imaćete priliku da je vidite u specijalnom postu. 
Ovogodišnji zimski raspust je iskreno bio kao svaki drugi, nisam nigdje putovao, ali sam se svakako sjajno proveo. 
U periodu uskrsa sam putovao, i to dosta. Zajedno sam mojom porodicom smo otišli na 7 dana odmora, u dva grada, u dve različite države. Tri, četiri dana smo divno proveli zajedno sa jednom divnom porodicom iz Beograda koju ovim putem puno puno pozdravljam. Preostale dane smo proveli u Bosni i Hercegovini. Umorni, ali ispunjeni, stigli smo kući nakon 4,5 sati putovanja autom, zatim avionom 1 sat... 

cacao, perfect, and christmas image

Četrtog maja ove godine sam se upoznao sa nečim što mnogo volim, sa njim sam se upoznao sa mnogim dragim prijateljima sa kojima se rado dopisujem, sa nečim što me svakog dana ispunjava, a to je upravo ovaj blog. 
U avgustu mjesecu sam dostigao 1000 pregleda, a zajedno sa njima sam promijenio temu bloga koja je danas lifestyle, što ja najviše volim i da čitam, i da pišem... Uspio sam da dogovorim intervju sa Famozom, koji je definitivno najčitaniji post na mom blogu.
U septembru mjesecu, kao što svi znaju počela je nova školska godina, koja je meni trenutno veoma teška, ali se trudim sa budem što bolji u školi. U ovom mjesecu su drugi blogeri počeli da me primejčuju, zbog čega mi je i danas jako drago.

Ovo su neki moji najvažniji događaji u ovoj godini.
Ima ih još mnogo, ali ove sam izdvojio zato što su 
jako posebni, a ovu godinu ću najviše pamtiti po 
osnivanju svog bloga. 

Do sledećeg posta...
Slikovni rezultat za aleksa jYou Might Also Like

8 коментара

 1. odlican post! Iskreno meni je ovo bila najgora godina u mom zivotu...

  ОдговориИзбриши
 2. Stvarno odličan post! I meni je ovo bila najbolja godina ikada i drago mi je da je i tebi *-*
  Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - This is my life

  ОдговориИзбриши
 3. Svaki čast na ovako lijepim uspjesima. Česitam, nadam se da će ti 2017 godina biti još bolja! :D

  http://sosihappylife.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 4. Odlican post,ako mozes zaprati me,puno bi mi znacilo,pratim te: http://slsk04.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши