JA u ulozi modela??

Ćao svima!!! U danasljem postu vam donosim nešto novo i drugačije...hmm. Ne mogu da kažem da sam oduvjek želio da postanem model, zato što nikada nisam razmišljao na to. Ali, sada kad mi se ukazala prilika za to, zašto da na napišem svoje utiske.


Revija u kojoj sam učestvovao je održana povodom festivala kulture, muzike i mode u Herceg Novom (gdje živim). Većina butika u Herceg Novom je trebala da odabere odredjeni broj modela za njihov dio revije. Mene je vlasnica jednog od butika vidjela dok sam šetao pored tog butika. Dala mi je svoj broj i rekla za taj festival i reviju, sve je objasnila. Trebao sam da joj se javim do određenog dana. Ja sam pristao. 
Slijedile su probe po nekoliko kombinacija, slikanja...Na kraju je izabrana kombinacija koju vidite na slici :) 
Nosio sam bijelu majicu kratkih rukava, iscjepane farmerke, plave cipele i sako (koji je bio malo prevelik tako da su rukavi zavrnuti)

To bi bilo to za ovaj post! Ukoliko imate još
pitanja vezana za reviju pišite u komentarima

Do sledećeg posta...
Slikovni rezultat za aleksa j

You Might Also Like

4 коментара

 1. Pa ovo sam čekala brate::)) ♥♥

  ОдговориИзбриши
 2. Opa, čestitam i kada si tako oduševljen mislim da bi trebao nastaviti baviti se sa tim. Pored toga što si jako lijep djeluje mi kao da imaš i stila za revije. Samo naprijed. Ko zna. Čuda se dešavaju kada se najmanje nadamo (to ne zaboravi) ;)

  Moj mali kutak

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Baš si me razveselila ovim komentarom :)
   Hvala puno!!!!

   Избриши