5 aplikacija za učenje

Ćao svima!! Još jedan Back To School post je pred vama. Svi ovih dana provodimo puno vremena na telefonima i internetu. Kada već provodimo toliko vremena na njima, zašto ne instaliramo odlične aplikacije pomoću kojih možete naučiti nešto novo. U ovom postu predstavljam vam aplikacije koje su sjajne za učenje, kako nekih činjenica, tako i jezika. Sada možemo da počnemo...
Ova poznata aplikacija vam omogućava da naučite osnove nekog jezika, tako naprimjer u ponudi postoji španski, italijanski... Ili ukoliko već učite neki jezik u školi možete da ga obnovite koristeći ovu aplikaciju. Ja lično volim ovu aplikaciju zato što čini učenje novog jezika zabavnim koristeći igre i slike.

2. Photomath

Aplikacija koju i ja ponekad koristim, rješiće matematički zadatak i daće vam korake kako se došlo do tog rezultata. Aplikaciju je lako i koristiti. Jednostavno snimite zadatak koji ne razumijete i riješenje će biti na ekranu zajedno sa koracima. Odlična aplikacija, zar ne?

3. Exams

Ova aplikacija služi za odbrojavanje dana do vašeg testa. Osim dana odbrojava sate, minute i sekunde,a pomoću nje uvijek ćete znati kada imate određeni test.

4. Evernope

Ova aplikacija služi za skeniranje dokumenata i papira, ali je mnogo lakše koristiti je nego ostale. Sjajna je za skeniranje TO DO lista ukoliko ne želite da ih stalno nosite sa sobom ukoliko ste van kuće.

5. Google Scholar

Ovo nije aplikacija već sajt (neke vrste). Ukoliko pišete referat iz istorije ili geografije, a informacije koje su vam potrebne tražite na Wikipeidiji, znate koliko nepotrebnih informacija ima. Kako biste ovo izbjegli jednostavno na Google ukucajte scholar.google.com ili google schoolar koji će vas odvesti na posebnu vrstu Googla. Kada opet pretražite Wikipediju informacije će biti mnogo pojednostaljene i biće vam lakše da napišete referat.

To bi bilo to za ovaj post, da li vam se dopao?
U komentarima napišite da li ste nekad koristili 
neke od ovih aplikacija i ukoliko jeste koje su to aplikacije?

Do sledećeg posta...


You Might Also Like

8 коментара

 1. Dragi Aleksa, veoma interesantan post! Ja sam velika pristalica ucenja uz pomoc tehnologije tako da sam se zaista obradovala ovom postu! Uzivala sam u njemu, odlicno je napisan. Dodala bih jos i da koristim vecinu od ovih programa i da su mi veoma efikasni. Edukativan post, verujem da ces mnogima pomoci.

  Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala puno! Zaista korisne aplikacije pomocu kojih se svasta moze nauciti :)

   Избриши
 2. Post je stvarno koristan! Instalirala sam sve aplikacije,a sigurno cu i pretrazivati na google schoolaru.Prvi put sam na tvom blogu i jako mi se dopada.Prijavila sam se :)
  https://anastasijakostic.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti puno, drago mi je sto ti se svidja!! <3

   Избриши
 3. PET!!!! Drago mi je što primjenjuješ moje savjete FRATELLO ♥♥♥♥ Odličan post stvarno, nisam imala pojma za pola ovih aplikacija. Moraću da isprobam. :D

  - Tvoja SORRELA <3

  Novi post -> http://innisall.blogspot.com/2017/08/bts-kako-da-vas-nastavnici-zavole.html

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hehe, savjeti se sjusaju..Isprobaj obavezno <3 <3

   Избриши
 4. Aleksa predivan post, znam za sve aplikacije i svidja mi se tvoj izbor, iako ih danas ima na hiljade, našao si baš 5 najpotrebnijih po mom mišljenju... Najviše koristim PhotoMath i Duolingo <3 <3 <3 Takođe mi se sviđa kako tvoji back to school napreduju <3<3 <3 <3


  Boomy's Place

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala puno!! Zaista i ja mislim da su PhotoMath i Duoligo sjajne aplikacije.

   Избриши