Kako se pripremiti za školu?

Ćao svima! Vjerovatno ste trenutno u šoku iz razloga što čitate još jedan post, drugi zaredom! Da, ponosan sam na sebe. Danas sam pripremio još jedan Back To School post u kome možete pročitati kako se pripremiti za školu, zato što je jako blizu. Da li je vama koji još uvijek idete u školu neki ljetnji raspust prošao brže od ovoga. Meni ne. U redu, sada možemo preći na post...Rano ustajanje

Rezultat slika za waking up

Da li ste jutarnja osoba? Da li preko raspusta ustajete kasno? Ukoliko je odgovor DA, par dana prije polaska u školu kada budete morali da se budite ranije, vježbajte. Pod vježbajte mislim da se ustajete rano ujutru kako vam u toku školskih dana to ne bi predstavljalo muku :)

Nabavite planer

Rezultat slika za planner

Mnogo ljudi koriste planere kako bi ostali organizovani u toku dana prepunih obaveza. Ukoliko niste do sada koristili planer, počnite, zato što bi on navodno trebao da vam puno pomogne oko rješavanja obaveza na vrijeme. Ja nikada nisam koristio planer, ali namjeravam.
Da li vi koristite planer, ako da, kako je vaše iskustvo sa njim. Pišite u komentarima :)

Priprema za prvi dan škole

Srodna slika

Ukoliko se plašite da ne zaboravite uraditi nešto tog prvog dana škole (jutro), jednostavno napišite svoju jutarnju rutinu, tj. stvari koje želite da uradite tog jutra. Možete napisati i stvari koje se podrazumijevaju kao što je na primjer doručak, zato što ponekad i te stvari i možemo zaboraviti.

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopao.
U komentarima pišite da li se radujete polasku u školu ili ne.
Ja iskreno i da i ne. Postoje razlozi... :D
Uskoro očekujte još BTS postova.

Do sledećeg posta...

You Might Also Like

2 коментара